Days in Pavilosta


Jau kā 2 nedēļas non stop pavadītas Pāvilostā. Protams, neskaitot izbraucienus uz pilsētām – Liepāja un Ventspils ;)
Vējš ir retums šeit šajās dienās, kā jau vasarā pienākās, it sevišķi jūlijā. Tāpēc esmu nodevies remontdarbiem un ceļu rūķu gultu Pāvilostas namiņā, te es ar saviem abiem uzticamajiem palīgiem…


Cenšamies Pāvilostā pārtik no dabas produktiem un ēdam vietējās ogas, pašu lasītas tējas, vietējo pienu, Sakā ceptu rupjmaizi, vietējās olas un vietējos dārzeņus un protams tepat tīklos noķertās zivis. Max eco ;) Šķiet, ka tas viss rudenī pilsētā varētu pietrūkt, bet tāpēc vāram arī ziemai zaptes!


Šī ir arī vēsturiski Serf semināra nedēļa, kura šogad ir mazāk organizēta, bet sabiedriskiem pasākumiem joprojām bagāta nedēļa, Ričards ir parūpējies par to. Pagājušo sestdien ar ElMars koncertu tika atklāta ši nedēļa.


Koncerts bija ļoti privāts un mājīgs. Burziņš notiek pie Dagņa Spinout klubiņa. Paredzētas arī vindsērfinga lekcijas par samaksu 3 LVL no cilvēka visas nedēļas garumā, pieteikšanās nomā. Nedēļas nogalē norisināsies Spinout kauss, vairāk info šeit. Jāsasparojās visiem Formulas, slaloma un tautas klases braucējiem.

Svētdienas vakarā Sakas baznīcā norisinājās ikgadējais labdarības koncerts ar ziedojumiem baznīcai, ko organizēja Uldis Marhilēvičs un atbalstīja vesels pulks Latvijā pazīstamu muzikantu – Inguss Pētersons, Ance Krauze, Brīze, Aisha, Mārtiņš Burkevics un daudzi citi.

Savukārt vakar vakarā Dagnis uz klubiņu bija ielūidzis Ūdrīti un ko, kas patīkami pastrinkšķināja gan savus, gan daudzus citus populārus gabalus visās mums pazīstamajās trijās valodās. Cik saprotu, gan piektdien, gan sestdien sekos arī vēl citi muzikāli pasākumi gan no dīdžeju puses, gan kādiem dziedātājiem…


Pēdējās dienas iepūta frīstaila vējiņš no ZA. Ziemeļaustrumu vējš nozīmē daudz jūras zāles pie Z-mola, kas daudziem sagādāja pamatīgas galvas sāpes. Tāpēc pirmdien izvēlējos doties uz D-molu. Kopā ar māsu Gundegu, man 5.3 un māsai 4.7 m2 dzenājāmies pa neskārto pludmali vēl ar diviem kaiteriem., šķiet no Lietuvas.

Ūdens situācija bija gluži perfekta frīstailam. Uz krasta Flakām varēja izmantot vilnīšus, savukārt braucot iekšā visai gluds bija starp viļņiem, lai izpildītu mums tik labi zināmos Spokus un Grubby. Pat izdevās atsvaidzināt savas prasmes iekš Grubby un izglisēt veselus 3 no tiem!

Anetes bilžu vācelīte seko šeit (vai arī links uz albūmu: https://picasaweb.google.com/krisjanis.tutans/20110801_Pavilosta_NW_53):

Comments are closed.