Bike ride in Santa Cruz de Tenerife


Kad vēl šeit bijā kuplākā skaitā, ar to domāju Lindu un Miku, viens no mūsu kopīgajiem kultūras pasākumiem apvienojumā ar sportu bija galvaspilsētas Santa Cruz izpēte. Divi feļļi mums ar Anju bija, Mikam un Lindai bija jāizērē vēl divi. Tā kā vēlējāmies pabraukāties tieši vakarā, cita iespēja neatlika, kā īrēt riteņus tepat El Medano un tad tos vest uz galvaspilsētu. Līdz ar ko, mums bija jābrauc ar divām mašīnām.

Tiesa nekas daudz no sporta nesanāca, jo bija mums pāris enkuri ;) Te var redzēt mūsu maršrutu iekš Ednomondo. No sākuma gan maršrutu neuzņēmu, bet tāpat vairāk par 9 km nebūtu. Miks ar Uldi laikam ikdienas skrēja vairāk par mūsu velo tūri ;)

Sagadījāmies arī kārtējos svētkos kas norisinājās parkā Gracia Sanabria, pamatdoma bija augu valsts. Tāpēc arī bija daudz dažādu vietējo pārtikas izstrādājumu un augu valsts stādu lavačkas.

Pirmo reizi mums izdevās nokļūt virs Santa Cruz, pie tam vēl nakts laikā. Skats unikāls, pirmā bilde. Ļoti līdzīgs slavenajam Table Mountaine Dienvidāfrikā, tikai viss daudz mazāks. Vienvārd sakot, ļoti romantiksi. Plānojam pēdējo nakti uz salas pavadīt tieši tur.

Pārējie labākie kadri:

Un te seko viss bilžu albūms no šī pasākuma:

Comments are closed.