El Socorro South & E-Bomb

Jau nedēļa riņķī, kopā viesojāmies tā saukatjā Mazajā Pozo. Kā jau iepriekš minēju, ja vējš ir par daudz no ziemeļu puses un El Medano vējš neienāk, jādodās uz El Socorro South. Šoreiz gan vējš un viņļņi bija daudz mazāki, bet toties kompānija daudz lielāka ;)

Burāju ar 4.5 m2 Fire, pārējie tāpat vai ar 4.7 m2. Kopā bijām kādi 7-8 buratāji. Ar mums arī bija doktors Uldis Pāvuls. Šīs bija grūts rīts, nemot vērā, ka iepriekšējā dienā bijām atzīmējuši Anetes dzimumdienu. Bet tas tikai palīdzēja pieņemt īsto lēmumu, jo līdz pusdienslaikam vējš bija El Medano, bet tad tas iegriezies nedaudz uz ziemeļiem un pazudis.

Uldis pāvuls taisot pagriezienu pie krasta. Iespēja uzlekt vai pabraukt nedaudz pa vilni bija tikai ļoti tuvu pašam krastam. Tāpēc bija nedaudz risks salauzt mastu. Šoreiz nepaveicās Johanam un viņš to arī izdarīja. Pats sesiju beidzu arī tajā brīdī, kad visu manu inventāru izskaloja krastā…


Bija man epopeja ar Billabong hidrotērpu, kurš pēc 2 mēnešu lietošanas jau sāka lēnām sadalīties, iesniedzu pieprasījumu pēc garantijas maiņas, bet tas vilkās kādu 1.5 mēn. Tikmēr pasūdzējos par šo Renāram no Boards.lv un šis man momentā piešķīra jaunu Rip Curl E-BOMB gumiju. Vēlējos tādu pašu biezumu, 3/2 mm. E3 neoprēna nodrošina izcilu staipīgumu un jau uzreiz pamanīju, ka daudz ātrāk žūst. Tas pats biezums nodrošina lielāku siltumu kā mans iepriekšējais hidrotērps. Un saulē, mirdzums zelta krāsā iespīdās!


Pašlaik pats esmu tāds sapīcis, nedaudz apaukstējies. Pēdējās dienas pūs Las Americas. Divas iepriekšējās tur arī biju, neliela reportāža arī sekos. Šodien gan nolēmu izlaizt, nedaudz jāatpūšās.


Ceturtdien Armands, Anna un Fice, devās atpakaļ uz Barselonu. Laikam Fice tur nedaudz aizķersies. Viņiem brauciens vēja ziņā nebija pats labākais, bet noteikti pavēra plašāku skatījumu uz Tenerifes burāšanas vietām, šeit ir vēlams savs inventārs un īres auto ar ko braukt vēja meklējumos…it īpaši, ja tā nav sezona, kas šeit ir no jūlija līdz augustam.

Tāpat arī Uldi Pāvuls jau ir devies mājup. Viņš pavadīja krāšņas 7 dienas. Uz ūdens ar vindsērfingu viņš bija 4 dienas, no tām 2 labas. Vienu dienu pasērfoja, bija Teidē un izbaudīja citas Tenerifes aktivitātes. Skrēja laikam kādas 5 dienas.

Te krāšņas bildes no El Socorro South, bildēja Anja:

Comments are closed.