El Cabezo new arrivals

Neskaitot šodienu, līdz kam vēl nonāksim, El Cabezo bija vējš, bet to pašu nevarēja teikt par viļniem. Viļņi virziens nesakrita ar vēja virzienu un tas bija no krasta. Toties bija iespēja pieslīpēt mazos Backloop, kuri sāk jau sanāk labāk un ik pa laikam tos sēdinu. Bet ar lielajiem Backloop ir joprojām diezgan grūti, tie vai nu pārrotē vai rotācija ir par mazu, vai arī svars par daudz uz priekšu. Kā man Jochen teica, tas ir laika jautājums un tas man laikam tagad ir ;) Izdevās arī uztaisīt vienu Taku, bet jau aiz viļņa…

Jau piektien uz salas no Tallinas ieradās Jojo ar draudzeni. Izrādās, ka tā pati Tez Tour pakete ir daudz lētāka no Tallinas kā Rīgas. Par starpību pat būtu iespējams aizbraukt uz Tallinu un atpakaļ ar taksi ;) Tiesa gan mistiskā veidā uz 1.5 dienu čārterreisa lidojuma laikā pazuda Jojo inventārs, bet izlīdzējāmies ar manējo.


Redzot labo vēja prognozi Tenerifē, Hot Sails Maui inetnational Teamraiders Leon Jamaer un viņa draugs Leof Bischoff, nolēma uz 7 dienām pirmo reizi paciemoties el Cabezo pludmalē. Biļetes no Vācijas esot bijušas pat lētas, par ko es nobrīnījos, jo no Latvijas pašlaik biļetes ir palikušas tikai dārgākas… Uz ilgāku laiku diemžēl paciemoties nesanāk, jo jāatgriežās uz studijām.

Skatoties uz Leon, ir skaidrs, ka nākamais triks par ko jāsāk vismaz domāt ir Shaka vai Upwind 360, kas izskatās vienkārši AWESOME! Pirms tams protams jātiek līdz galam ar Taku un jāsāk mācīties Wave 360, ar kuru viss ir skaidrs, bet pietrūkst vēl praktiski izpildījumi.

Un runājot par globalizāciju, Valdis Siliņš bija atšāvis līdz mums uz nedēļas nogali. Nav tas pats lētākais prieks, bet nedēla, kas sastāv no 3 darba un 3 burāšanas dienām izklausās labi! Arī Marts Dandzbergs bija atgriezies salā uz 1 nedēļu un izmantoja visas 7 dienas, lai būtu ūdenī gan ar kaitu, gan vējdēli! Marts uztājās arī ar baseina sērfingu, bet par to citā ziņojumā.


Turpinājumā seko bilžu galerijas no 2 burāšanas dienām. Tur ir gan El Cebezo, gan burāšana pie mola:

Comments are closed.