El Cabezo morning session


Esmu nedaidz iebremzējis ar jaunu ziņu postēšanu, bet ceru šo bremzi atlaizt, jo nu mums atkal mājās ir internets!
Kā jau ziniet, pie mums ciemojās Latvijas kausa 3. un 5. vieta – Minka un Neimanis. Ar viņiem kopā bija arī Kļaviņš ar savu otru pusīti un Mārim sieva Iveta. Nu jau visi ir veiksmīgi nokļuvuši atpakaļ Latvijā. Kāpēc veiksmīgi, tāpēc, ka ceļošana tika organizēta 2 komandās, kur vienam Air Baltic darbiniekam bija 2 draugi un otram 1. Atpakaļceļā Valdim, Mimnkam un Ivetai nācās pārnakšņot vienu papildus nakti pie mums, jo Eiropā kā traka iekaro Tenerifi tuvo austrumu dēļ un visas lidmašīnas līdz lūpai pilnas!

Janka bija šeit tikai 1 nedēļu, bet izbaudīja 4 lieliskas burāšanas dienas un pat frīstailam domātās izlaida. Minkam ststistika sliktāka, bet vienalga laiks uz ūdens pietika, tas liecina pēc viņa rokām, kur visi plaukstu spilvntiņi ir ar svaigām tūznām. Viņiem bija tā vienreizējā iespēja notestēt El Cebezo un Molu. Dienā, kad tika uzņemtas šī bildes uz pēcpusdienu parādījās vērā ņemami viļņi, ka noteikti atstāja iespaidu.

Šī bija pēdējā burāšanas diena priekš latviešiem, tāpēc cēlāmies jau agri, lai deviņos būtu ūdenī, bet vējš vēl īsti nepūta un ūdēni iegājām tikai kādos desmitos. Tik zemu ūdens līmeni šeit vēl nebīju redzējis. Tā rezultātā vilnis veidojās pavisam citā vietā, pa kreisi no ierastās. Bijas iespēja ieskrieties pa salīdzinoši mazu čopu līdz vietai kur plīst viļņi…

Jānis savu inventāru atstāja tepat pie mums, lai atgrieztos maijā, vai pat ātrāk uz prognozīti.

Te arī bilžu galerija no Minkāna iekš Windsurf.lv, spied šeit.

Visas bildes by Aņa:

Comments are closed.