El Cabezo 7bft


Par agru priecāties, bet šķiet, ka vecie labie laiki El Cabezo pludmalē ir atgriezušies. Pagaidām pūš tā, ka šodien burāšanu izlaidām, lai nedaudz atvilktu elpu. Par Minka nebija spējīgs ieiet ūdenī, tiesa gan viņam rokas sastāv no tūznām vien ;)

Burāt sākām jau svētdien, kad El Cabezo varēja burāt ar pašu lielāko viļņu inventāru. Priekš 5.0 bija tāds pašvaks, bet zemos Backloop varēja mācīties. Pirmdiena bija stiprākā diena, kad pūta 7 bft. Dienas pirmo pusi visi pavadījām pie mola, kur bija ļoti labi viļņi viļņu braukšanai. Es biju ar 4.5, kas bija man par lielu, līdz ar ko varēja diezgan agresīvi braukt. Sanāca uztaisīt trīs švakus Gu-screw, bet par tiem pašiem bija liels prieks. Minka bija ar 4.2, tāpat kā Neimanis, ka nezin kāpēc bija Rīgā aizmirsis savu 3.7. Puiši bija tā nocīnījušies pie mola, ka pēc pirmās sesijas uz El Cabezo vairs neatbrauca, tāpēc diemžēl arī bildēs netika. Bet viņiem bija iespēja parotaļāties ar smukajiem Playa Sur vilnīšiem.


Šķiet, ka ar katru reizi palielinās saprašana par Backloop. Pašam liekas, ka ir nedaudz lielāka kontrole, bet dienas laikā tāpat sanāk nosēdināt ne vairāk kā 2-3 gabalus.

Patīkami bija pludmalē redzēt Bart David, kas pēc smagas traumas ir iemanījies burāt bez kājsaitēm. Laikam šajā dienā nosēdināja divus Backloop un izpildīja asus Cutback. Dēlim ir izgatavoti īpaši speciāli PADI ar kuru palīdzību viņam izdogās pie kājām dēli noturēt.


Vislielākie viļņi bija trešajā dienā, kad bijām vieni no gudrajiem un piecēlāmies agrāk un devāmies uz El Cabezo, bet par to pie nākamajām bildēm.

Comments are closed.