>CAAS carbon masts from Slovenia

>



Šie noteikti ir labākie un kvalitatīvākie budžeta masti par fantastisku cenu, perfekti nostrādāti, turklāt katrs masts ir testēts un ar 12 mēnešu garantiju arī beznosacījumu viļņu braukšanas apstākļos! Ražoti Slovēnijā, koncepcijas izstrādē piedalījušies un testējuši holandiešu vindsērferi – kompozītmateriālu speciālisti, prepreg tehnoloģijā, constant curve izliekums – bāze 64%; augšdaļa 76%, karbona saturs 75%, 100% un 100% Extreme Wave (biezākas ieniņas, papildus karbona slānis).

Tehniskajos parametros kopē Powerex turpat divreiz dārgākos mastus. Šie masti ļoti labi derēs stiff top burās kā Gaastra, Vandal, Mauisails, Point 7, Severne un tāpat arī flextop HOT, Neilpryde u.c. Ļoti labi šie masti der arī North, RRD, Loft un Simmer burām. Protams buras trimmēšanā būs nelielas izmaiņas – flexitop buras būs jaudīgākas un nepieciešams nedaudz vairāk novilkt pa mastu, stiff top un constant curve burām izmaiņas būs minimālas vai nekādas, dažos gadījumos iespējami pat uzlabojumi veikspējā.




Biežāk sastopamais defekts RDM mastiem ir pārāk mīstā apakšdaļa – ir sevišķi 75% un zemāka karbona satura mastiem, nespēja noturēt buras profilu apakšdaļā pie lielākas slodzes, kas rezultējas ar kontroles grutībās spēcīgākā vējā, nemaz nerunājot par krunkām u.c. vizuāliem buras defektiem.

Pašam ir izdevies notestēt 370 un 400 Extreme wave un 400 Power wave mastus, lietojot Hot Sails Maui Fire buras. Salīdzinot ar orģinālajiem HSM mastiem, buras ir par pāris cm vairāk jānovelk un darbībā ne “kapeiku” neatpaliek. Ir gadījies arī pamalties pa viļņiem, pagaidām viss bumbās ;) Ļoti patīkams ir masta vizuālais izskats, kas liek uzticēties, ka mastiem ir augsta kvalitāte un līdz ar to performance un izturība.

Piegāde divu nedēļu laikā, cenas skaties šeit: http://www.lat168.lv/files/CAAS_masts_price_LV.pdf
Papildus informācija http://www.caas.si


E-pasts: krish@lat168.lv

Comments are closed.